top of page

Volos Marina για τις τοπικές επιχειρήσεις.

Η διεκδίκηση του έργου, απαιτεί πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο προετοιμασίας, που πρέπει να περιλαμβάνει αφενός μεν ολοκληρωμένη πρόταση έργων, αφετέρου δε ένα επενδυτικό σχήμα, που να θέλει και να μπορεί σήμερα να υλοποιήσει το έργο, προς όφελος δικό τους αλλά και της πόλης, που είναι ο κύριος στόχος της Κοιν.Σ.Επ. Volos Marina.

Η τεχνική διαδικασία είναι γνωστή και εύκολη σχετικά, αν ακολουθηθούν μεθοδικά οι διαδικασίες (το έχουμε ξανακάνει). Η δεύτερη προϋπόθεση, δηλαδή η δέσμευση επενδυτών για το έργο, με τρόπο που να ωφεληθεί η πόλη, προϋποθέτει μια κινητοποίηση, με την συμμετοχή από σήμερα στο έργο ενδιαφερόμενων τοπικών επιχειρήσεων ανά τομέα!

Πρέπει να δείτε τη μαρίνα σαν ένα νέο μεγάλο περιφερειακό πολεοδομικό κέντρο για το Βόλο, όπου περίπου 15 - 20.000 επισκέπτες, αλλά και εργαζόμενοι και κάτοικοι της πόλης, περιφέρονται γύρω και μέσα σε αυτό, με κύρια δραστηριότητα την αναψυχή αλλά και την εξυπηρέτηση στις ειδικές ανάγκες του Yachting. Αγορά, χώροι εστίασης, εμπορικά καταστήματα, μηχανουργία, ξυλουργία, πολυεστερικά, κεραμοποιία, τουριστικές επιχειρήσεις κλπ υπηρεσίες, που θα βρείτε στο πρόγραμμα και άλλες που θα προστεθούν, έχει προβλεφθεί να εγκατασταθούν στη μαρίνα ως παραρτήματα επιχειρήσεων του Βόλου και όχι ως πολυκαταστήματα ξένων συμφερόντων.

Για να το διασφαλίσουμε αυτό απαιτείται η συμμετοχή σας από την αρχή. Ότι επιχείρηση και αν έχετε, από ωρολογοποιία, είδη δώρων, καφετέριες, μέχρι τρόφιμα, καύσιμα κλπ δηλώστε τη συμμετοχή σας στη Κοιν.Σ.Επ. για να διασφαλιστούν οι βέλτιστες προϋποθέσεις ένταξής σας στο πρόγραμμα.

Στην εκδήλωσή μας (28 Ιουνίου), θα ανοίξουν οι λίστες ενδιαφερόμενων τοπικών επιχειρήσεων.

Η οικονομική κατάσταση είναι για όλους μας δύσκολη, αλλά κάτι έχουμε σκεφτεί σχετικά, για τη συλλογική επίλυση αυτού του προβλήματος, καθώς η Κοιν.Σ.Επ. Volos Marina θα εμφανίσει τους επενδυτές και θα θέσει τις προϋποθέσεις των προτάσεων.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page