top of page

2018 Παρουσίαση συνολικής πρότασης


«Η μαρίνα του Βόλου, το νέο λιμάνι, το μέλλον της πόλης» είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Ξενία Βόλου».

H εκδήλωση αφορά την παρουσίαση μιας εναλλακτικής πρότασης του αρχιτέκτονα Σωτήρη Γιαμάκου, για την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων ανάπτυξης του λιμανιού, στο πλαίσιο μιας συνολικής ανασυγκρότησης της πόλης του Βόλου με άμεσο οικονομικό αντίκτυπο. Η πρόταση ενσωματώνει το σύνολο των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής και προσδιορίζει με σαφήνεια και ρεαλισμό το μέλλον του λιμανιού και της πόλης...

Η προβολή μιας μεγάλης εικόνας από τις δυνατότητες της πόλης του Βόλου, σκοπεύει αφενός μεν να προσδιορίσει τη δυνατότητα για τακτοποίηση όλων των δραστηριοτήτων που απορρέουν από τη λειτουργία του λιμανιού σήμερα, αφετέρου δε να τεκμηριώσει τη δυνατότητα ανάπτυξης όλης της ακίνητης περιουσίας που σήμερα αποτελεί τη χερσαία ζώνη του λιμένα.

Θα παρουσιαστεί οπτικοακουστικό υλικό καθώς επίσης και παγκόσμια παραδείγματα αστικής ανάπλασης ανάλογου βεληνεκούς, με άμεσο και τεράστιο οικονομικό αντίκτυπο στην πόλη.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page