top of page

Volos Marina - ΟΛΒ

Για σήμερα το πρωί στις 10 προγραμματίστηκε η ενημέρωση του ΟΛΒ για τη Volos Marina Κοιν.Σ.Επ.

Σαν Κοιν.Σ.Επ. δεν πρόκειται βέβαια να κάνουμε καμία επίσημη αίτηση, πριν όλοι μαζί αποφασίσουμε τη στρατηγική μας. Η άποψή μας είναι ότι χωρίς βιασύνη πρέπει πρώτα να ενημερωθεί καλά η πόλη και οι φορείς της για το τι θέλουμε να κάνουμε. Το ίδιο και όλα τα εμπλεκόμενα Υπουργεία και αρμόδιοι φορείς. Περιμέναμε 30 χρόνια!

Σήμερα όμως επίσημα θα ενημερωθεί ο Πρόεδρος, καθώς του έχει ζητηθεί να συμμετέχει στο τραπέζι μας στις 28 Ιουνίου. Πρέπει πέρα από τα τεχνικά, να κατανοήσει ότι δεν συνομιλεί με αυτόν το Γιαμάκο, όπως λέει αυτός ο Κουμιώτης, αλλά με μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση αλληλέγγυας οικονομίας που συμμετέχει η πόλη.

Σαν υπό σύσταση Κοιν.Σ.Επ. όμως, θα ζητήσω αύριο να μας διατεθεί ένας χώρος στο κτίριο του Ιάσονα για την έδρα της εταιρείας, για να στήσουμε μια μόνιμη έκθεση προβολής του Λιμανιού και της μαρίνας. Μια πολλή μεγάλου μεγέθους μακέτα με σκοπό τη τουριστική προβολή, την εκπαίδευση και τη κατανόηση του Project από όλη τη πόλη, αλλά και τους επενδυτές που έχουν ζητήσει να μας επισκεφτούν. Πρέπει εδώ να επισημάνω πως τέτοια έργα, όπως η μαρίνα, μπορούν να αποφέρουν κέρδη πριν ακόμη το στάδιο της κατασκευής και λειτουργίας τους.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page